Esta es una nota de prensa que me acaba de llegar, sobre dos catas que se van a hacer este fin de semana en Barcelona en motivo del Carnaval, el sábado en el barrio de Sant Martí y el domingo en Puerto de la Barceloneta, como la nota de prensa me acaba de llegar no he tenido tiempo de traducirla, así que está en catalán y os la pongo integra aquí debajo con toda la información que podáis necesitar:

Tast de vins Terra Endins

Tasts de vins de carnaval dissabte 9 a Sant Martí i diumenge 10 al Port de la Barceloneta

Barcelona, febrer 2013 – El dissabte 9 i diumenge 10 de febrer ha estat el cap de setmana de carnaval escollit per a celebrar que el Mercat Terra Endins fa un any. Per aquest motiu s’han preparat dos tast de vins a dos indrets de la ciutat de Barcelona. Al barri de Sant Martí, a la plaça de la Palmera, davant del Mercat, tindrà lloc el primer tast; el segon, diumenge al Port de la Barceloneta (Passeig Joan de Borbó). 

Ambdós tasts presentaran vins de la DO Montsant, DO Terra Alta i Cava. Tots ells escollits pel seu reconeixement dels crítics més influents i per ser caracteritzats per tenir la millor nota en relació qualitat preu. No estaran sols, els acompanyarà una mostra de la gastronomia catalana del Mercat Terra Endins. Les mostres s’iniciaran a les 11 del matí i romandran obertes fins a les 9 del vespre. Els assistents rebran una copa amb el tiquet de 5 vals de degustació dels vins presents a la mostra.

Aquests tasts de vins exhibiran una imatge innovadora pel que fa al seu envàs. Alguns dels vins de la mostra compten amb la seva presentació bag-in-box. Una tipologia d’emmagatzematge de vi que encara és força desconegut tot i els múltiples avantatges de conservació, comoditat, lleugeresa, logística i per ser totalment reciclable i més resistent que els envasos convencionals. Gràcies a BiB, el tast contribuirà a la disminució de l’impacte ambiental al mateix temps que gaudiu dels millors vins del territori català. 

Amb tot, us convidem a conèixer i gaudir d’una manera ben distesa de la celebració d’un mercat que cada diumenge brinda als autòctons i als turistes de la millors viandes gastronòmiques del país, a un indret excepcional com és el Port de la Barceloneta. Quina podia ser doncs, millor idea que combinar-ho amb els millors vins de la nostra terra.

*Dissabte 9 de febrer, horari de 11 a 21 hores:

Plaça de la Palmera (c/Andrade 241)

*Diumenge 10 de febrer, horari de 11 a 21 hores:

Passeig Joan Borbó

 

Alguns dels vins que podreu degustar al Tast de La Palmera i al Port:

*Celler Cooperatiu de Gandesa, DO Terra Alta:

– Gandesola blanc

– Gandesola negre

– Gandesola rosat

– Antic Castell Blanc

 

*Celler El Masroig, DO Montsant:

– Celler El Masroig Bag in box Blanc

– Celler El Masroig Bag in box Negre Criança

– Solà Fred Rosat

 

*Cellers Carol Vallès, DO Cava:

Parellada I Faura Brut Nature

 

Per a més informació:

Blanca Pascual i Torrens

MANAGEMENT I DISSENY D’ESPECTACLES S.L.
Via Laietana, 21 1r D  08003 BARCELONA Dll-Dv de 8:00 a 15:00  933.105.362 fires@mide.cat  www.mide.cat

About the author

Xavier Valls Gutierrez Sommelier y community manager especializado en el sector del vino, los restaurantes, los destilados, la gastronomía y el enoturismo. Mi Perfil en Google+:Xavier Valls Gutierrez Mi Perfil en Linkedin: Xavier Valls Gutierrez. He escrito artículos de opinión para marcas como Hipercor y Gourmentum. Indice Klout: 61.

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...
468 ad

No hay respuestas para“Catas de vinos en Barcelona por Carnaval (9 y 10 de febrero)”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Bitacoras.com - Información Bitacoras.com... Valora en Bitacoras.com: Esta es una nota de prensa que me acaba de llegar, sobre dos catas que…

Dejar Comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.