Esta es una nota de prensa que me acaba de llegar, sobre dos catas que se van a hacer este fin de semana en Barcelona en motivo del Carnaval, el sábado en el barrio de Sant Martí y el domingo en Puerto de la Barceloneta, como la nota de prensa me acaba de llegar no he tenido tiempo de traducirla, así que está en catalán y os la pongo integra aquí debajo con toda la información que podáis necesitar:

Tast de vins Terra Endins

Tasts de vins de carnaval dissabte 9 a Sant Martí i diumenge 10 al Port de la Barceloneta

Barcelona, febrer 2013 – El dissabte 9 i diumenge 10 de febrer ha estat el cap de setmana de carnaval escollit per a celebrar que el Mercat Terra Endins fa un any. Per aquest motiu s’han preparat dos tast de vins a dos indrets de la ciutat de Barcelona. Al barri de Sant Martí, a la plaça de la Palmera, davant del Mercat, tindrà lloc el primer tast; el segon, diumenge al Port de la Barceloneta (Passeig Joan de Borbó). 

Ambdós tasts presentaran vins de la DO Montsant, DO Terra Alta i Cava. Tots ells escollits pel seu reconeixement dels crítics més influents i per ser caracteritzats per tenir la millor nota en relació qualitat preu. No estaran sols, els acompanyarà una mostra de la gastronomia catalana del Mercat Terra Endins. Les mostres s’iniciaran a les 11 del matí i romandran obertes fins a les 9 del vespre. Els assistents rebran una copa amb el tiquet de 5 vals de degustació dels vins presents a la mostra.

Aquests tasts de vins exhibiran una imatge innovadora pel que fa al seu envàs. Alguns dels vins de la mostra compten amb la seva presentació bag-in-box. Una tipologia d’emmagatzematge de vi que encara és força desconegut tot i els múltiples avantatges de conservació, comoditat, lleugeresa, logística i per ser totalment reciclable i més resistent que els envasos convencionals. Gràcies a BiB, el tast contribuirà a la disminució de l’impacte ambiental al mateix temps que gaudiu dels millors vins del territori català. 

Amb tot, us convidem a conèixer i gaudir d’una manera ben distesa de la celebració d’un mercat que cada diumenge brinda als autòctons i als turistes de la millors viandes gastronòmiques del país, a un indret excepcional com és el Port de la Barceloneta. Quina podia ser doncs, millor idea que combinar-ho amb els millors vins de la nostra terra.

*Dissabte 9 de febrer, horari de 11 a 21 hores:

Plaça de la Palmera (c/Andrade 241)

*Diumenge 10 de febrer, horari de 11 a 21 hores:

Passeig Joan Borbó

 

Alguns dels vins que podreu degustar al Tast de La Palmera i al Port:

*Celler Cooperatiu de Gandesa, DO Terra Alta:

– Gandesola blanc

– Gandesola negre

– Gandesola rosat

– Antic Castell Blanc

 

*Celler El Masroig, DO Montsant:

– Celler El Masroig Bag in box Blanc

– Celler El Masroig Bag in box Negre Criança

– Solà Fred Rosat

 

*Cellers Carol Vallès, DO Cava:

Parellada I Faura Brut Nature

 

Per a més informació:

Blanca Pascual i Torrens

MANAGEMENT I DISSENY D’ESPECTACLES S.L.
Via Laietana, 21 1r D  08003 BARCELONA Dll-Dv de 8:00 a 15:00  933.105.362 fires@mide.cat  www.mide.cat

About the author

Xavier Valls Gutierrez Sommelier y community manager especializado en el sector del vino, los restaurantes, los destilados, la gastronomía y el enoturismo. Mi Perfil en Google+:Xavier Valls Gutierrez Mi Perfil en Linkedin: Xavier Valls Gutierrez. He escrito artículos de opinión para marcas como Hipercor y Gourmentum. Indice Klout: 61.

468 ad