Gana una entrada doble para «La Vinya desl Artistes Any 2» en Mas Blanch i Jové

Nuestros amigos de MAS BLANCH I JOVÉ, organizan este sábado 9 de junio el segundo año de «LA VINYA DELS ARTISTES«, este año dedicada al escultor Esteve Casanoves, donde habrá un poco de todo, música, vino, cena maridaje, poesía, en fin, un auténtico lujo y un espectáculo en una fiesta privada espectacular. Y donde ahora mismo se están sorteando 5 entradas dobles que pueden ser para uno de vosotros. Podéis concursar en este sorteo hasta el día 6 de junio a las 24 horas des de ESTE ENLACE (Facebook), y si tenéis suerte, estar presentes gratuitamente en este evento que os aseguro mucho que valdrá la pena.

Os dejo más información sobre este evento en ESTE ENLACE y más información sobre anterior años de “La Vinya dels Artistes” para que os hagáis una idea. Os dejo la nota de prensa que nos han hecho llegar (en catalán):

‘La vinya dels artistes any 02′ – Mas Blanch i Jové – Vi Saó –

Participa-hi i guanya!

El 9 de juny celebrarem la festa de l’any 2 a ‘La vinya dels artistes’ de Mas Blanch i Jové (www.masblanchijove.com) que enguany està dedicat al reconegut escultor Esteve Casanoves.

Participa en el sorteig i podràs guanyar una de les 5 entrades dobles exclusives per poder gaudir d’una festa única que combina el nostre millor vi, el ‘Saó’, amb l’art i la gastronomia al bell mig de les nostres vinyes.

Per començar, durant el dissabte 9 de juny et proposem l’espectacle ‘A la molla de l’os, l’olivera’ un muntatge únic creat per la dramaturga Maria Vera.

Seguidament gaudirem amb un sopar maridatge enmig de les vinyes amb la gastronomia més exquisita i el nostre millor vi, el ‘Saó’.

Finalment, en un somni únic i poètic, descobrirem l’escultura que ha dissenyat per les nostres vinyes l’Esteve Casanoves: ‘La llum planant damunt la terra’.

T’ho perdràs? Participa-hi i vine!

———————————————————————-
Una mica sobre ‘La vinya dels artistes’:

– ‘L’any 0’ va començar com un pensament del nostre amic Guinovart qui va imaginar un espai obert on diferents artistes poguessin marcar el paisatge amb el seu propi llenguatge: una sala d’exposicions a l’aire lliure que fusionés terra, art i vi.

– ‘L’any 1’ va ser el del músic Carles Santos, qui demostrant que la imaginació humana no té límits,
va crear l’espectacle ‘Vi sonor’, un viatge personal a través de la història de la música i de la gastronomia.

– Us esperem a ‘L’any 2’ amb l’Esteve Casanoves!

About the author

Xavier Valls Gutierrez Sommelier y community manager especializado en el sector del vino, los restaurantes, los destilados, la gastronomía y el enoturismo. Mi Perfil en Google+:Xavier Valls Gutierrez Mi Perfil en Linkedin: Xavier Valls Gutierrez. He escrito artículos de opinión para marcas como Hipercor y Gourmentum. Indice Klout: 61.

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...