Segunda Noche de la Estrellas en “La Vinya dels Artistes” de Mas Blanch i Jové

Os informo, para todos los que estéis de vacaciones o tengáis la oportunidad de ir, que mañana jueves 25 de agosto, en las bodegas MAS BLANCH I JOVÉ de la Pobla de Cérvoles, a partir de las 21 horas se hará una visita gratuita a las bodegas y luego a las 22:30 horas se hará una lectura de poemas junto con una cata de Saó Abrivat bajo las estrellas.

Os dejo la nota informativa (en catalán) que me han enviado para que tengáis algo más de información por si podéis asistir, aparte os añado esto al CALENDARIO DE CATAS. Seguro que será un acto la mar de bonito, como todos los que nos acostumbran a hacer estas bodegas.

Segona Nit D’Estels a la Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové a La Pobla de Cérvoles

 

Cal Pastor (Turisme Rural) i el Celler Mas Blanch i Jové organitzen per segon any consecutiu «La Nit d’estels a la Vinya dels Artistes». Es tracta d’una activitat oberta a tothom i gratuïta que tindrà lloc el dijous 25 d’agost a les 22.30h al celler de La Pobla de Cérvoles. L´acte consistirà en lectures de poemes de Salvador Espriu (1913-1985) musicades per Laia Carreras i Marcel Casellas tot gaudint d’una copa del vi negre Saó Abrivat. Els assistents també podran visitar gratuïtament el celler a partir de les 21.00h. El vi Saó Abrivat ha estat guardonat recentment amb una medalla de Bronze pel Decanter World Wine Awards i una medalla de Plata pel Concours Mondiel de Bruxelles.

 

L´acte tindrà lloc a la Vinya dels Artistes, un espai lliure on els creadors poden homenatjar el món de la terra, de la vinya i del vi. L’amistat dels propietaris amb l’artista Josep Guinovart (1927-2007) –que va dissenyar el celler- donà peu al projecte que es va inaugurar l’any 2010 amb l’escultura L’Orgue del Camp, feta a partir de la maqueta del mateix Guinovart. La Vinya dels Artistes es va consolidar el 2011 amb una creació del sempre genial i polifacètic compositor i artista musical Carles Santos. Actualment, es pot visitar «La Sargantaneta», l’escultura que Carles Santos ha deixat com a testimoni del seu pas per la Vinya.

 

El Celler Mas Blanch i Jové i la Vinya dels Artistes estan oberts al públic cada dilluns de 08.30h a 13.00h, divendres de 14.30h a 17.30h i dissabtes de 10.30h a 15.00h (per altres horaris o més informació consulteu la web www.masblanchijove.com). A part de degustar els seus vins, la visita a Mas Blanch i Jové aporta la possibilitat de contemplar In vino veritas, la darrera gran obra de Josep Guinovart, que presideix la sala de tastos del celler i consisteix en un impressionant mural de 12 metres de llarg, en homenatge al món del vi.

 

Els altres vins d’aquest celler de Costers del Segre també han estat guardonats recentment. El vi Saó Blanc 2009 ha obtingut una puntuació de 90 punts segons la revista Wine Advocate de Robert Parker, un vi que recordem va ser inclòs al 2007 en la llista dels 30 millors vins d’Espanya per menys de $25 de la revista Wine Advocate. El Saó Expressiu ha estat distingit amb una medalla de Plata pel Decanter World Wine Awards i d’Or pel Concours Mondiel de Bruxelles.

About the author

Xavier Valls Gutierrez Sommelier y community manager especializado en el sector del vino, los restaurantes, los destilados, la gastronomía y el enoturismo. Mi Perfil en Google+:Xavier Valls Gutierrez Mi Perfil en Linkedin: Xavier Valls Gutierrez. He escrito artículos de opinión para marcas como Hipercor y Gourmentum. Indice Klout: 61.

Rating: 4.17/5. From 3 votes.
Please wait...