Semana de la Promoción de Vinos y Cavas del Alt Camp con DO (25 de julio al 3 de agosto)

Me pasan esta nota de prensa des del CONSELL COMARCAL DE L’ALT CAMP, donde explican un poco los actos que se celebraran en la Semana de la Promoción de vinos y Cavas del Alt Camp con DO. Los actos se celebrarán en Valls y hay eventos tanto para profesionales como para el público en general, así tenéis la nota de prensa con toda la información (en catalán):

El 2 i el 3 d’agost es podran degustar amb els propis comentaris dels elaboradors els diferents productes de l’Associació Fet a l’Alt Camp

La Setmana de Promoció de Vins i Caves de l’Alt Camp amb DO celebrarà aquest any la seva catorzena edició del 25 de juliol al 3 d’agost amb una ampliació important de l’oferta amb I Mostra-Maridatge dels Productes de l’Associació Fet a l’Alt Camp.

El primer acte serà el 25 de juliol l’Hotel Class Valls acollirà per segon any consecutiu una Tarda de Maridatge adreçada a professionals i restauradors. Els cellers de la comarca presentaran els seus productes, es farà el maridatge amb onze plats elaborats pel xef Àngel Solé, del restaurant El Tast de l’Àngel, i amb explicacions de la tècnica de la DO Tarragona, l’enòloga Elisa Ribé i el mateix xef Àngel Solé. Per participar en aquesta Tarda de Maridatge cal inscriure’s previament al Consell Comarcal de l’Alt Camp.

En la comarca de l’Alt Camp hi conviuen fins quadre Denominacions d’Origen diferents, un fet força excepcional al nostre país: DO Tarragona, DO Penedès, DO Catalunya i Consell Regulador del Cava. A més, diverses poblacions de la comarca disposen d’una agrobotiga on es poden adquirir vins i caves dels celleristes locals. A més, els cellers modernistes de Vila-rodona i Nulles també ofereixen visites guiades, així com el Celler Mas Vicenç i el Celler Vinya Janine.

El dimarts 2 i dimecres 3 d’agost, de les 17.30 hores a les 20.00 hores, a la Plaça de l’Oli, es podran degustar amb els propis comentaris dels elaboradors, els diferents productes de l’Associació Fet a l’Alt Camp, prèvia adquisició dels tiquets i copa a la mateixa Plaça de l’Oli. Hi haurà cervesa, vi, cava, mel, formatge, melmelades, etc. A més, es podran adquirir els diferents productes de l’Associació Fet a l’Alt Camp a les parades que els socis instal·laran al llarg del C/ de la Cort. L’Associació Fet a l’Alt Camp agrupa 23 socis de productors i elaboradors artesanals de la comarca.

Programació d’actes

Dilluns 25 de juliol, a les 18.30 hores, a l’Hotel Class Valls (Pg. President Tarradellas)

Maridatge per a professionals i restauradors

Degustació i maridatge dels vins i caves dels cellers de la comarca, prèvia inscripció al Consell Comarcal de l’Alt Camp. Es faran explicacions per part de la tècnica de la DO Tarragona, Elisa Ribé i del xef del Tast de l’Àngel, Àngel Solé.

Cellers participants :
Celler Mas Bella
Cooperativa Agrícola de Rodonyà
Agrícola de Bràfim
Vinícola de Nulles
Vinya Janine
Caves Vives Ambròs
Societat Agrícola de Valls
Vins Padró
Celler Cooperatiu de Vila-rodona
Caves Vidal i Ferré
Celler Mas Vicenç
Caves Magriñà Calaf

Dimarts 2 i dimecres 3 d’agost, de les 17.30 hores a les 20.00 hores, a la Plaça de l’Oli

Maridatge Productes Fet a l’Alt Camp

On es podran degustar amb els propis comentaris dels elaboradors, els diferents productes de l’Associació Fet a l’Alt Camp, prèvia adquisició dels tiquets i copa a la mateixa Plaça de l’Oli.

Productors participants :
Les Clandestines
Caves Magriñà Calaf
Celler Mas Bella
Vins Padró
Mel el Remei
Celler Mas Vicenç
Vinya Janine
Caves Vives Ambròs
Cerevisia
Caves Vidal i Ferré
Restaurant Brugent
Mas Capestany
Boc de Montral
Restaurant Masia del Pla
Vinícola de Nulles
Els Fruits Saborosos

Altres possibilitats que ofereix la comarca de l’Alt Camp relacionades amb el món vitivinícola són itineraris turístics amb paisatges marcats per les vinyes, recollits en la “Guia de senderisme: Pels Camins de l´Alt Camp” editada per Cossetània i el Consell Comarcal de l’Alt Camp el 2007. També s’ofereixen cursos de tast de vins o rutes a cavall o carro per les vinyes.
Os dejo un PDF CON MAS INFORMACIÓN y os añado esto al CALENDARIO DE CATAS.

About the author

Xavier Valls Gutierrez Sommelier y community manager especializado en el sector del vino, los restaurantes, los destilados, la gastronomía y el enoturismo. Mi Perfil en Google+:Xavier Valls Gutierrez Mi Perfil en Linkedin: Xavier Valls Gutierrez. He escrito artículos de opinión para marcas como Hipercor y Gourmentum. Indice Klout: 61.

No votes yet.
Please wait...